„ЛУНА ЗА ДВАМА“ – авторска репродукция

 

АВТОРСКА РЕПРОДУКЦИЯ на картината: „ЛУНА ЗА ДВАМА“ © художник Оги Новаков

 

Пълното удоволствие от разглеждането на една картина идва от умелото съчетание на идея, майсторско предаване на светлината и красотата на багрите. Но понякога е нужно време, за да се разгадае какъв всъщност е замисълът на твореца.

Авторската Репродукция, това е копие на творбата направена от художника, който е създал оригинала. Авторските репродукции са много по-ценни от тези направени от друг, тъй като ръката и съзнанието, които са създали оригинала са същите. Това означава не просто копиране на линии и форми, а влагане на същия усет, замах, първичен рисунък, натиск на ръката. Внасяйки дори малки промени при рисуването, Авторската Репродукция става автентична и оригинална сама по себе си. Накрая задължително е подписана, подпечатана и последователно номерирана на гърба на платното от автора.

© Всяка Оригинална, Авторска Репродукция на Оги Новаков притежава Сертификат за автентичност със специфичен, персонален, идентификационен номер, регистриран в СБХ и НХГ по смисъла на чл. 7 от ЗКН и ПМС № 212. Печат и саморъчно поставен подпис на Сертификата. Също така печат и авторски подпис на гърба на платното за да се гарантира, че е ОРИГИНАЛНА, АВТОРСКА РЕПРОДУКЦИЯ! В противен случай тя представлява просто фалшификат.
/кражбата на интелектуална собственост е престъпление и се наказва строго от закона на РБългария/

 

 

 

Репродукция на картината „ЛУНА ЗА ДВАМА“ © художник Оги Новаков. Рамкирана

Репродукция върху платно, рисувана с маслени бои:

Размер с рамката – 62cм x 52cм Цена 154лв. Рисувана с маслени бои.

 

* Репродукцията е напълно готова за окачване.
* Всички цени за без включена доставка.
* Доставя се в рамките на 3-4 работни дни /може да има изключения/. Провери преди плащането!

 

ГАРАНЦИЯ за изключително, високо качество и дълготрайност на изображението. Лично отговарям за всяко произведение.

Ако не сте доволни от качеството, може да върнете закупеното от Вас и да получите парите си обратно.

(прочети „Как да направите рекламация“ по-надолу)

© Всяка Репродукция притежава Сертификат за автентичност със специфичен, персонален, идентификационен номер, регистриран в СБХ и НХГ по смисъла на чл. 7 от ЗКН и ПМС № 212. Печат и саморъчно поставен подпис на Сертификата. Също така печат и подпис на гърба на платното за да се гарантира, че Репродукцията е ОРИГИНАЛНА!
/кражбата на интелектуална собственост е престъпление и се наказва строго от закона на РБългария/

 

 

 

Изключително добър екип от професионалисти, внимателно подготвят платното на Репродукцията така, че отклоненията в цветово и контрастно отношение да са минимални.
Всяка Авторска Репродукция се обработва със специален, пълноцветен, маслен печат върху 100% висококачествено платно
със здрава повърхност и покритие, което е опънато на дървена подрамка.

 

След обработка Репродукцията се рисува САМОРЪЧНО, лично от художникът Оги Новаков с качествени, маслени бои, така че да се получи
една наистина оригинална, Авторска Репродукция с текстурата и вида на самата оригинална картина.
Това означава не просто копиране на линии и форми, а влагане на същия усет, замах, първичен рисунък, натиск на ръката.
Внасяйки дори малки промени при рисуването, Авторската Репродукция става автентична и оригинална сама по себе си.
Накрая задължително е подписана, подпечатана и последователно номерирана на гърба на платното от автора.

 

 ЗАКУПУВАЙКИ АВТОРСКАТА РЕПРОДУКЦИЯ, ВИЕ ЩЕ ПРИТЕЖАВАТЕ ЕДИНСТВЕНА ПО РОДА СИ ГАРАНТИРАНА КРАСОТА.

    • Единствено репродукциите на художника Оги Новаков са рисувани с маслени бои, собственоръчно от него, за разлика от другите репродукции на пазара, които са само принт.
    • Авторските му Репродукции се разпространяват само и единствено от него и с изричното му авторско право. Лично отговаря за качеството на всяко негово произведение.

 

 

 

ПОГЛЕД У ДОМА

дневна спалня дневна

 

Ако проявявате интерес заповядайте в нашият магазин!

 

 

Как да закупите продукта:

Ако проявявате интерес заповядайте в нашият магазин!
ATAGLASS    София 1000, България бул. „Ломско шосе“ бл.173

 Имате някакви въпроси, или нещо неясно не се притеснявайте да се свържете с нас. Ще се радваме да помогнем!

 

 

Как да поръчате:

ПОРЪЧКА: За да поръчате избраното от Вас е необходимо да изберете продукта. Цената е посочена за съответния размер и рамка. Всичко е включено в цената с изключение на доставката.

След като предварително се свържете с нас за поръчка, Вие трябва да посочите: име, точен адрес и телефон за връзка. Уточняваме подробностите за това, което сте избрали да закупите и кога желаете да го получите.

Подготовката на стоката отнема 3-4 работни дни (но могат да се направят и изключения). Обработка на платното, рисуване с маслени бои, рамкиране и пакетиране (освен ако не е в наличност). И така Репродукцията е готова за изпращане. Ако имате някакви въпроси, или нещо неясно не се притеснявайте да се свържете с нас. Ще се радваме да помогнем!

 

Свържете се с нас – ATAGLASS    София 1000, България бул. „Ломско шосе“ бл.173

телефон: 089 921 1010 Моля, обаждайте се без притеснение за всякакви въпроси свързани с нас.

имейл: ataglass@abv.bg

на КОНТАКТ С НАС

на лични съобщения във ФЕЙСБУК

 

 

Как става доставката:

За България:

След предварителна уговорка с нас, Вие сте ни посочили име, точен адрес и телефон за връзка. Доставката се извършва чрез куриерска фирма с наложен платеж до офис или до посоченият от Вас адрес.

Прилагаме задължително опция преглед при получаването. Ако поради някаква причина стоката не отговаря на очакванията Ви, имате право да я върнете, като заплатите транспортните разходи. Вземат се специални мерки за защита на стоката.
Всяка пратка е професионално опакована и се изпраща по избраният от Вас начин, за да се гарантира, че ще пристигне навреме и в перфектно състояние. 100% застраховани, доставени на адреса, който Вие предоставяте.

*Всички разходи по доставката се заплащат от купувача. /моля, свържете се с нас, ако желаете да попитате за сумата на тези разходи/

За София закупуването става от нашият магазин.

 

За друга държава:

След предварителна уговорка с нас, Вие сте ни посочили име, точен адрес и телефон за връзка. Всяка закупена стока, при изпращане на адрес в друга държаява изисква няколко дни допълнителна подготовка. Избраната от Вас стока се подготвя и изпраща след получаване на заплащането от Ваша страна по избраният от Вас начин и се доставя чрез куриерска фирма. Доставка обикновено отнема около 5-9 работни дни, в зависимост от това до къде пътува.

*Всички разходи се заплащат от купувача. /моля, свържете се с нас, да уточним предварително сумата на тези разходи/

 

Начини на плащане:

Плащането може да направите на място или чрез:

*ПейПал *Уестърн Юниън *Изипей *Фастпей
наложен платеж по куриер *Еконт *Спиди *Превод по банкова сметка

 

Уважаеми ценители, при плащане приемаме плащане на място в нашият магазин или чрез Пей Пал, Уестърн Юниън, Изи Пей, Фаст Пей, Банков превод, както и чрез наложен платеж по куриерска фирма. Плащането се извършва по предварителна уговорка с нас за избраният от Вас начин.
Щом направите плащането, веднага ще бъдем в състояние да подготвим и изпратим стоката към Вас.

Или както по-горе е описано, при доставка от куриерска фирма с наложен платеж, пратката се заплаща от Вас заедно с доставката на място на самият куриер. Преди заплащане имате право да отворите и проверите избраната от Вас доставка.

Такси за доставка включват обработка и опаковане, както и пощенски разходи.
Таксите за обработка са фиксирани, докато транспортните такси варират в зависимост от общото тегло на пратката.
Стойността на доставката варира в зависимост от адреса на изпращане.

 

Как да направите рекламация:

Всякакви ПОВРЕДИ или връщане ще бъдат разгледани за всеки отделен случай, така че да има максимална удовлетвореност към клиента.
Моля свържете се с нас възможно най-бързо след получаване на Вашият продукт.

* Важно! Предявяването на рекламация не трябва да става по-късно от деня на получаването и установяване на несъответствието пред доставчика!

* Важно! Транспортните разходи при връщане на закупеното, когато клиентът е решил да се откаже от продукта, се заплащат от купувача.

ГАРАНЦИЯ за изключително високо качество и дълготрайност. Лично отговаряме за всяка стока закупена от нас. Ако не сте доволни от качеството, може да върнете закупеното и да получите парите си обратно.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *